Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  10.10.2009  06:00

Estrena de la selecció catalana de tamborí

Men?ame
 

El tamborí, un esport tradicional del nord d’Itàlia i d'Occitània que és considerat un dels precursors del tennis, es presenta oficialment aquest cap de setmana a casa nostra. La Federació Catalana de Tamborí, acaba de reconèixer internacionalment, organitza un torneig de presentació a les instal·lacions de la INEFC de Barcelona avui i demà, amb la participació de les seleccions italiana, francesa, alemanya i catalana en la categoria masculina, i italiana, francesa, hongaresa i catalana en la femenina.

El tamborí, un esport tradicional del nord d'Itàlia i d'Occitània que és considerat un dels precursors del tennis, es presenta oficialment aquest cap de setmana a casa nostra. La Federació Catalana de Tamborí, acaba de reconèixer internacionalment, organitza un torneig de presentació a les instal·lacions de la INEFC de Barcelona avui i demà, amb la participació de les seleccions italiana, francesa, alemanya i catalana en la categoria masculina, i italiana, francesa, hongaresa i catalana en la femenina.

Es jugarà en la versió indoor, una de les quatre modalitats del tamborí (indoor, outdoor, tamburelli i tambeach): es juga entre dos equips formats per tres esportistes, en un camp de 34 x 16 m i es divideix, en aquest cas, per una línia central.

La Federació Catalana de Tamborí acollirà paral·lelament la reunió de la Federació Internacional.