Puigcercós prescindeix de Carod a les llistes d’ERC per a les pròximes eleccions

  • Li ho va fer saber en un dinar la setmana passada

VilaWeb
Redacció
07.10.2009 - 09:14

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Josep-Lluís Carod-Rovira no serà a les llistes d’Esquerra a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, segons que li va comunicar fa una setmana el president del partit, Joan Puigcercós. Així ho ha confirmat Puigcercós en declaracions a TV3; ha dit que comptava amb ell, però no a les llistes, perquè calia un canvi generacional. Puigcercós i Carod es van reunir dimecres passat en un dinar, on li va fer saber la decisió que havia pres.’Jo sóc el candidat i crec que tinc l’opció i el dret de decidir qui m’acompanya a les eleccions’, ha dit Puigcercós, que no ha confirmat ni tampoc no ha negat que Carod pugui formar part d’un govern en què ERC hi participi. ‘No sabem si tornarem a governar’, ha recordat.

Segons ha dit Joan Puigcercós, li ha dolgut que la notícia, que ha publicat l’Avui, hagi aparegut abans que no ho hagi explicat ell mateix, abans del nomenament com a candidat del partit. Puigcercós ha assegurat que ell està convençut que a ERC ‘ja no hi ha pugnes’. ‘Quan Carod va dir que no es presentava jo vaig donar per tancades les pugnes’, ha dit.

El consell nacional d’Esquerra aprovarà la candidatura de Puigcercós la setmana vinent.

El mes d’abril d’enguany Carod-Rovira va renunciar a ser el candidat d’Esquerra, en favor de Puigcercós. En aquell acte (vídeo), Carod va dir que ‘continuava el tàndem’, perquè ell i Puigcercós continuarien pedalant la mateixa bicicleta i en la mateixa direcció.

Enllaços
VilaWeb TV: Carod renuncia a ser el candidat d’ERC a la Generalitat (16.4.09)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any