Hereu tanca el seu polèmic bloc

  • El batlle de Barcelona ha suprimit el 'Blog Barcelona. Diari compartit entre l'alcalde i tu' · CiU havia denunciat que el manteniment del bloc superava els 800 euros diaris

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
06.10.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El batlle de Barcelona, Jordi Hereu, ha tancat el seu bloc oficial, ‘Blog Barcelona. Diari compartit entre l’alcalde i tu‘. Aquest bloc havia aixecat una forta polèmica per l’elevat cost de manteniment que suposava: segons que va denunciar CiU, el cost rondava els vuit-cents euros diaris. Des de fa pocs dies la pestanya de la web del batlle que direccionava al seu bloc ha desaparegut i, de fet, totes les antigues adreces web del bloc d’Hereu redireccionen ara a una nova web: Barcelonaparla.Fonts de l’ajuntament han confirmat a VilaWeb el tancament del bloc i han assegurat que no es tornarà a reeditar. Segons l’ajuntament, la nova web, Barcelonaparla, que manté l’estructura gràfica de l’antic bloc, neix amb l’objectiu de potenciar la participació ciutadana i substitueix el bloc del batlle, tot i que ell ja no en signa els apunts i la seva imatge desapareix.

La gestió dels dominis a la xarxa referits a Jordi Hereu va viure també una altra polèmica, en aquest cas l’any 2007, quan diversos blocaires van denunciar que els dominis jordihereu.cat i jordihereu.es eren pagats amb diner públic per l’Ajuntament de Barcelona, però administrats pel PSC en benefici del partit.

Enllaços
Bloc de Jaume Ciurana: El Blog de l’Alcalde.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any