El jutge cita a declarar Millet i Montull per apropiar-se de diners del Palau de la Música

  • Accepta el recurs de la fiscalia, que vol que se'ls apliquin mesures cautelars · La declaració dels dos imputats serà el 19 d'octubre a les deu del matí

VilaWeb
Redacció
05.10.2009 - 14:56

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’ex-president de l’Orfeó Català Fèlix Millet i l’ex-administrador Jordi Montull declararan al jutjat d’instrucció número 30 de Barcelona per haver-se apropiat de diners del Palau de la Música. El jutge ha acceptat el recurs que havia presentat la fiscalia i els ha citat a declarar, després d’haver-ho desestimat dues vegades abans. La fiscalia deia que calia prendre mesures, com la presó sota fiança o l’obligatorietat de presentar-se al jutjat.Aquestes mesures, per evitar que Millet i Montull poguessin fugir, només es podien prendre si abans el jutge els citava a declarar.

Tant Millet com Montull són en llibertat, dos mesos després de l’escorcoll que es va fer al Palau de la Música per ordre del jutge Juli Solaz i tres setmanes després de la confessió de Millet d’haver-se apropiat de més tres milions per pagar-se viatges i obres de reforma a propietats seves.

Enllaços
VilaWeb TV: Cantaires de l’Orfeó Català interpreten el Cant de la Senyera en una protesta contra Millet l Membres de l’Orfeó Català, indignats per l’actuació de Millet.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any