Els càrrecs electes es coordinaran amb les plataformes sobiranistes per impulsar les noves consultes independentistes

  • Ho han acordat aquest matí en la reunió convocada per Decidim.cat

VilaWeb
Redacció
03.10.2009 - 13:57

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Prop d’un centenar de càrrecs electes han decidit avui, a la reunió convocada per la plataforma Decidim.cat, a Caldes de Montbui, que es coordinaran amb les plataformes sobiranistes per impulsar noves consultes municipals sobre la independència. També han proposat tres dates per celebrar les consultes (el 12 i 13 de desembre, el 28 de febrer i el 25 d’abril), segons que ha explicat a VilaWeb el portaveu de Decidim.cat, Jordi Fàbrega.A la reunió d’avui s’ha aprovat una comissió organitzadora i una de tècnica. El coordinador general d’aquesta és Alfons López Tena i constarà de vuit membres: de moment, ja han acceptat de formar-ne part Uriel Bertran, Josep Manel Ximenis, Miquel Martin i Gamisans i Vicent Partal. Setanta-un municipis ja han confirmat que celebraran la consulta popular sobre la independència. Quaranta-cinc més ho decidiran en els propers quinze dies.

La intenció de la plataforma és que entre totes les consultes del desembre s’arribi als 100.000 vots a favor de la independència i que es considerin les consultes com un referèndum nacional amb circumscripció local.

Arenys de Munt erigirà una escultura commemorativa de la consulta

El ple de l’Ajuntament d’Arenys de Munt va votar ahir a favor d’erigir una escultura commemorativa de la consulta sobre la independència celebrada el 13 de setembre al municipi. La deicisió va tenir els vots a favor de CiU, Esquerra, AM2000 i la CUP i l’abstenció del PSC. Segons el batlle, Carles Móra, la intenció és que l’escultura es pagui amb aportacions voluntàries.

Enllaços
Web de la Coordinadora per la consulta sobre la independència.
Vullvotar.cat ja supera les mil adhesions.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any