Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  02.10.2009  14:07

CDC defensa la legalitat dels 630.000 euros que la Fundació Trias Fargas va rebre del Palau de la Música

Felip Puig compareix per negar que el partit es financés amb aquests diners

Men?ame
 

El secretari adjunt de CDC, Felip Puig, ha dit que els 630.554 euros que la Fundació Trias Fargas va rebre entre el 1999 i el 2009 del Palau de la Música eren fruit de set convenis legals. També ha negat que CDC es financés amb aquests diners. 'No ha existit cap actuació il·lícita', ha declarat. Felip Puig ha explicat que les aportacions econòmiques anaven destinades, a grans trets, a la difusió i promoció d'activitats relacionades amb la cultura.

Puig ho ha dit en una conferència de premsa que ha convocat arran de la publicació a La Vanguardia d'una informació segons la qual la Fundació Trias Fargas havia rebut mig milió d'euros del Palau de la Música. Puig s'ha afanyat a confirmar-ho, i a deixar clar que els convenis eren legals i que els diners havien estat declarats a hisenda i constaven al registre del departament de Justícia i al de la Sindicatura de Comptes.