Àngel Colom: Nota als amics de Facebook: alguns em volen ‘matar políticament’, però continuaré fent país

  • Transcripció íntegra del comunicat de Colom publicat al Facebook el dia 1 d'octubre del 2009 a les 3.53

VilaWeb
Redacció
01.10.2009 - 12:12

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Són quasi les 4 de la matinada del dijous… fa unes hores que sé que avui, dia 1 d’octubre, serà, per a mi, un ‘dia horribilis’: a les 8 del matí, Cat. Ràdio, el Periódico (amb qui he parlat aquest dimecres), diran que l’Àngel Colom (jo) va rebre 72.000 euros, l’any 2000, i que van anar a pagar, majoritàriament, deutes del Partit per la Independència (PI) ; a les 8’25 (aprox) a TV3, m’entrevisten al programa de Josep Cuní.És cert que l’any 2000 vaig rebre de Fèlix Millet uns 72.000 euros per a ‘fer país’ des de la Fundació Espai Catalunya (la qual, per raons diverses mai va ser inscrita, finalment) i que, com que aquesta Fundació mai va acabar d’existir, finalment vaig liquidar part dels deutes del difunt Partit per la Independència, deutes personals de militants d’aquesta formació nascuda i morta abans del seu temps… En aquell moment (fa 10 anys) vaig ‘trucar a moltes portes’ de patriotes, demanant ajut; molts em van dir que no em podien ajudar… altres em van donar un cop de mà (qui 200 euros, qui 500, qui, 1000 o 2000…i Fèlix Millet, mecenes reconegut -quí en dubtava fa 10 anys?- em va fer una donació d’aprox. 72.000 euros, que vaig agrair i agreeixo encara). Sempre ha lluitat, lluito i lluitaré per Catalunya. Mai m’he posat un duro a la butxaca. He tingut la sort que també sempre hi ha hagut ‘gent de país’ que m’ha ajudat… que ens ha ajudat… Avui intenten empastifar-me; intenten matar-me políticament. Em pregunto qui hi té interès… Però, per poc que em quedin forces, no ho assoliran: 1. sóc independentista i continuaré lluitant per a que Catalunya tingui Estat propi i continuaré denunciant als socialistes que ho embruten tot i volen que Catalunya es dilueixi a Espanya, 2. sóc independentista i continuaré treballant per a que el milió i mig de nouvinguts a Catalunya esdevinguin nous catalans i ajudin Catalunya en el procés cap a l’estat propi, 3. sóc independentista i continuaré posant en marxa i donant suport a tota mena de causes patriòtiques que un dia vertebrin el full de ruta cap a que Catalunya esdevingui, a partir del concepte modern d’estat, nou Estat de la Unió Europea en aquest segle XXI.

I el PSC o PSOE a Catalunya pot posar-se, si vol, a la fila dels qui ja fa temps han intentat i intenten ‘matar-me políticament’… Encara sóc viu i avui i demà, si déu vol i m’ajuda, seré viu per continuar el servei de Catalunya i de la seva gent.

Passi el que passi, l’Àngel Colom continuarà lluitant democràticament per Catalunya, per la cohesió de la seva gent plural, i per assolir un dia la nostra independència nacional dins de la Unió Europea.

Una abraçada a tots…

Àngel Colom

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any