Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  30.09.2009  12:13

EUPV acusa RTVV de manipular el debat de política general de les corts

Va 'retallar' les preguntes que l'oposició va fer a Camps sobre el cas Gürtel

Men?ame
 

Amadeu Sanchis, conseller d'EUPV a Radiotelevisió valenciana (RTVV), ha dit que els serveis informatius de RTVV, van 'retallar' les preguntes que l'oposició féu al president Francisco Camps sobre el cas Gürtel en la primera sessió del debat de política general de les corts. Sanchis considera que la informació de RTVV sobre el debat 'reduí les propostes dels grups de l'oposició, i molt especialment les d'EUPV, a una simple anècdota'.

Per Sanchis, la informació 'feia una anàlisi comparativa subjectiva, parcial i partidista de les propostes econòmiques presentades pel president de la Generalitat amb les mesures econòmiques dutes a terme pel govern espanyol'.

El conseller d'EUPV a RTVV també ha deplorat que el nou director general, José López Jaraba, hagués desaprofitat 'una oportunitat única, com el debat de política general, de demostrar amb fets i no amb paraules, que l'etapa de censura i de manipulació informativa de Pedro García havia passat a la història. Jaraba ha substituït Pedro García al capdavant de l'ens provisionalment, si bé el PP l'ha proposat perquè detingui el càrrec de manera permanent.

Francisco Camps, va evitar parlar del cas Gürtel i, en relació amb certes peticions de l'oposició (que dimitís de president i que convoqués eleccions anticipades), va dir que continuaria essent el president dels valencians fins que no s'acabés la legislatura.