La cantant de Vic Joana Serrat actua a Perpinyà gràcies al programa Troc de Músics

  • Joana Serrat va guanyar l’edició del 2008 de Troc de Músics, juntament amb el grup Absolut

VilaWeb
Redacció
29.09.2009 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La cantant de Vic Joana Serrat va actuar divendres passat, 25 de setembre, a la sala Elmediátor de Perpinyà. Aquesta actuació forma part dels intercanvis musicals pel programa Troc de Músics, impulsat per l’ajuntament de Vic. Serrat, que va guanyar –juntament amb el grup Absolut- l’edició de 2008 del Troc de Músics- tenia pendent aquest concert després de l’anul·lació del que estava previst al maig de 2009 i en el qual havia d’actuar amb el grup Rhynôcérôse.Finalment, va formar part del concert d’inauguració de temporada, compartint cartell amb un altre artista català, Ferran Savall, dos francesos, Coming Soon i Les Madeleines i els suïssos The Young Gods.

Acord de col·laboració amb Elmediátor de Perpinyà

D’altra banda, el programa Troc de Músics ha arribat a un acord de col·laboració amb Elmediátor, equipament públic musical de Perpinyà adscrit al ministeri de Cultura francès i amb conveni amb l’Ajuntament de Perpinyà, formalitzant l’intercanvi entre Troc i la mostra Talents d’Ici.

Aquest acord consolida els intercanvis ja realitzat i obre una col·laboració de futur. El grup Step the Next, amb el guitarrista osonenc Adrià Plana, participarà en la mostra Talents d’Ici, prevista pel gener de 2010. D’aquesta mateixa mostra es seleccionarà un grup francès per actuar a Vic durant l’estiu de 2010.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any