Èxit dels Falcons del Riberal a Barcelona

  • Dl. 28 de setembre del 2009 (tarda)

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
28.09.2009 - 12:42

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Com ja vos havien anunciat, ahir diumenge els Falcons del Riberal van actuar a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, en el marc de les festes de la Mercè, patrona d’aquesta ciutat.
Avui dilluns, hem rebut un comunicat on ens asseguren que la seua participació va ser un èxit, ja que van sorprendre al comentarista i al públic per l’experiència i la destresa adquirides en pocs mesos…>>…

Els Falcons del Riberal van obrir el passavila a les 10.30 h a davant de la Catedral abans d’encaminar-se cap a la plaça on a les 11 entraren amb 4 pilars de 3 caminats.

Amb una actuació de 30 minuts, els nord-catalans han presentat part de les seues figures: serra de 4 puntes (Els falcons del Riberal són a hora d’ara els sols a fer la serra amb 2 pilars de 4), 2 ventalls, vols de 3, trípira, pilar aixecat per sota, escala 7×8.

Els Falcons van també ser rebuts a l’ajuntament pel batlle de Barcelona, Jordi Hereu qui ha agraït la tasca realitzada per Aire Nou de Bao a Catalunya nord a favor de les tradicions populars.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any