Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  27.09.2009  04:29

L’exposició 'Llum, Imatge i ètica' recull 40 anys de tràfic d’imatges de Lluís Brunet

Les fotografies del sabadellenc seran a l'Acadèmia Belles Arts fins al 17 d'octubre

Men?ame
 

Tota imatge implica una manera de veure, sobretot en fotografia, ja que no es tracta d'un simple registre mecànic, sinó que darrere hi ha quelcom més; en el cas del fotògraf Lluís Brunet: professionalitat, creativitat, tècnica, mitjans i la finalitat concreta de captar i sintetitzar en una sola imatge tota la informació per crear un impacte. 'Llum, imatge i ètica, resum de 40 anys traficant' plasma alhora les seves fotografies i la història de la seva vida.

_MG_0984

El recull dels 40 anys com a fotògraf demostren la seva implicació amb la ciutat i el país. Brunet hi mostra bona part del resultat del seu treball, tot i que no revela el seu secret, ja que moltes de les fotografies que hi ha requereixen molt de temps de creació, i no tenen manipulació digital. A l'exposició recull diferents treballs: ja siguin de premsa (a partir del 1969), en la qual va treballar els primers anys de la seva vida com a fotògraf; publicitaris, l'any 1976 obria el primer estudi de fotografia; així com també el treball personal, una fotografia implicada, ja que com afirma el mateix Brunet 'en cada imatge t'estàs posicionant'.

_MG_0988

'Llum, imatge i ètica, resum de 40 anys traficant' estarà exposada fins al 17 d'octubre a l'Acadèmia de Belles Arts (passeig de Manresa, 20, de Sabadell) de dilluns a dissabte de 18 a 21 h.

_MG_0985