L’exposició ‘Llum, Imatge i ètica’ recull 40 anys de tràfic d’imatges de Lluís Brunet

  • Les fotografies del sabadellenc seran a l'Acadèmia Belles Arts fins al 17 d'octubre

VilaWeb
Redacció
27.09.2009 - 04:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tota imatge implica una manera de veure, sobretot en fotografia, ja que no es tracta d’un simple registre mecànic, sinó que darrere hi ha quelcom més; en el cas del fotògraf Lluís Brunet: professionalitat, creativitat, tècnica, mitjans i la finalitat concreta de captar i sintetitzar en una sola imatge tota la informació per crear un impacte. ‘Llum, imatge i ètica, resum de 40 anys traficant’ plasma alhora les seves fotografies i la història de la seva vida._MG_0984

El recull dels 40 anys com a fotògraf demostren la seva implicació amb la ciutat i el país. Brunet hi mostra bona part del resultat del seu treball, tot i que no revela el seu secret, ja que moltes de les fotografies que hi ha requereixen molt de temps de creació, i no tenen manipulació digital. A l’exposició recull diferents treballs: ja siguin de premsa (a partir del 1969), en la qual va treballar els primers anys de la seva vida com a fotògraf; publicitaris, l’any 1976 obria el primer estudi de fotografia; així com també el treball personal, una fotografia implicada, ja que com afirma el mateix Brunet ‘en cada imatge t’estàs posicionant’.

_MG_0988

‘Llum, imatge i ètica, resum de 40 anys traficant’ estarà exposada fins al 17 d’octubre a l’Acadèmia de Belles Arts (passeig de Manresa, 20, de Sabadell) de dilluns a dissabte de 18 a 21 h.

_MG_0985

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any