Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  22.09.2009  13:08

Els ex-regidors socialistes de Benidorm i un trànsfuga del PP aproven la moció de censura per fer fora de la batllia Pérez Fenoll

Investeixen batlle el fins ara portaveu socialista Agustín Navarro · Els regidors del PSPV-PSOE han estat donats de baixa del partit per trencar el pacte antitransfuguisme

Men?ame
 

El ple de l'ajuntament de Benidorm (Marina Baixa) ha aprovat avui la moció de censura contra el batlle, Manuel Pérez Fenoll (PP), amb els dotze vots dels regidors socialistes i el del regidor trànsfuga del PP, José Banyuls. El nou batlle és el fins ara portaveu municipal del PSPV, Agustín Navarro. Desenes de seguidors i de detractors de Pérez Fenoll han protagonitzat uns moments de tensió al vestíbul de l'ajuntament durant el ple.

Els regidors socialistes abandonaren el partit el bloc i a partir d'ara, juntament amb Banyuls, figuraran com a independents.

El portaveu del grup parlamentari socialista, José Antonio Alonso, ha assegurat que 'personalment entén' que els consellers de Benidorm 'no es presentin' a les properes eleccions i que hagin abandonat les files del PSOE abans que aquest, per obligat compliment de les exigències del pacte antitransfuguisme, procedís a la seva expulsió.

Per la seva part, el president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, ha remarcat avui la 'paradoxa' de que el PSOE arribi al poder a la ciutat de Benidorm a traves d'una moció de censura després d''atacar-la durant tota la vida'. Camps ha volgut mostrat el seu 'afecte' per Manuel Pérez Fenoll: És un excepcional alcalde que va guanyar per majoria absoluta i que, a més, ha demostrat que Benidorm és un model de referència internacional, des del punt de vista turístic.

El PP fa 16 anys que és al capdavant de la batllia de Benidorm. De fet, va arribar a l'Ajuntament de Benidorm l'any 1991 en una situació semblant: una trànsfuga del PSOE es va aliar amb els regidors del PP i va fer que Eduardo Zaplana arribés a la batllia.

L'Ajuntament havia preparat avui un dispositiu de seguretat especial, tant fora com dins de l'edifici. Hi han participat una vintena d'agents policíacs perquè la sessió es dugués a terme 'amb total normalitat i sense interrupcions'. L'entrada de Fenoll i la del portaveu socialista, Agustín Navarro, a l'ajuntament ha generat crits a favor i contra el batlle.

Pajín confirma que el PSOE ha donat de baixa els regidors de Benidorm

La secretària d'organització del PSOE, Leire Pajín, va confirmar ahir que els regidors socialistes de l'Ajuntament de Benidorm (entre els quals hi ha la seva mare, Maite Iraola) han estat donats de baixa del partit per haver tancat el pacte antitransfuguisme.

Per la seva banda, el regidor trànsfuga, que ocupava la regidoria de Mobilitat, Seguritat Ciutadana i Joventut, va renunciar-ne a les competències el 25 de maig passat. Ara, no ha renunciat a l'acta de regidor.Men?ame