‘Televisió sense fronteres’ no a tots els PPCC (El gat de casa)

  • Dm. 20 de setembre del 2009 (tarda)

VilaWeb
Redacció
20.09.2009 - 12:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Fa uns dies que els diaris van parlar de la iniciativa d’Acció Cultural del País Valencià, per tornar a veure Tv3. A aquesta iniciativa, s’han sumats els dos darrers presidents de la Generalitat Catalana. A aquest gat, li sobta que, en aquesta campanya, no es parli de la desaparició de la que tindria de ser la televisió nacional de tots els Països Catalans, en altres parts del territori, com per exemple a les Illes Balears.
Curiosament,…>>… a les Illes el govern és del mateix color que a Catalunya Sud, així doncs no poden acusar la dreta de la seua desaparició. D’altre costat, a Catalunya Nord també, deixarà de veure’s una vegada estigui implantada la TNT. No tindria doncs, aquesta campanya,malgrat estar impulsada des del País Valencià, que recollir les iniciatives de Catalunya Nord i les Illes?

Aquest oblid, fa que es pugui pensar que la campanya, no va dirigida a que es vegi TV3 arreu dels Països Catalans (PPCC), si no que sembla més una guerra entre diferents sensibilitats polítiques estatals espanyoles.

També tenim d’admetre, que fa anys que TV3, ha deixat de ser ‘la nostra’, al menys en el que és refereix a noticies de Catalunya Nord.

Si mesurem les vegades que s’hi parla de Catalunya Nord, ens podem preguntar perquè continuen tenint una seu i un corresponsal aquí si, darrerament, l’únic que surt, i evidentment no sempre, són vistes de la càmera instal·lada al terrat de la seua seu, i que enfoca el Castellet.

Aquest gat pensa que ‘la unió fa la força’, i que els organitzadors farien bé, de posar-se en contacte amb els impulsors de les campanyes que és fan en tots els territoris implicats per la desaparició de TV3, ja que és podrien sumar esforços i també resultats.

El Gat de Casa (15-9-2009)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any