Laporta: ‘Participo de la forma de pensar de Carretero’

  • Puigcercós també obre la porta d'ERC al president del Barça, que fa una crida a tots els partits catalanistes perquè actuïn units

VilaWeb
Redacció
14.09.2009 - 11:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president del Barça, Joan Laporta, ha agraït avui la invitació que li va fer ahir el dirigent de Reagrupament, Joan Carretero, perquè formi part d’aquesta formació, que presentarà una candidatura a les eleccions al Parlament del 2010. Laporta ha dit: ‘Participo de la forma de pensar de Carretero, en el sentit que units podem ser invencibles. La unió fa la força, i els partits catalanistes fins ara no han estat units’, ha declarat a Catalunya Ràdio (àudio).Com és sabut, Laporta es va manifestar per la Diada en favor de la independència (vídeo) i havia militat al Partit per la Independència (PI), juntament amb Àngel Colom i amb Pilar Rahola.

Carretero va anunciar ahir (entrevista a Catalunya Informació) que hi hauria una nova opció electoral independentista a les pròximes eleccions i va augurar que trauria molt bona nota. Ara, no va confirmar si seria ell el cap de llista d’aquesta candidatura ni si es diria Reagrupament, però va convidar Laporta a formar-ne part.

Justament avui, poc després que Laporta subscrivís les tesis polítiques de Carretero, el president d’ERC, Joan Puigcercós, ha elogiat el perfil sobiranista del president del Barça i també li ha obert la porta d’ERC.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any