Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  20.08.2009  17:00

El filòsof Alain De Botton escriu des de l'aeroport de Heathrow el seu nou llibre

S'ha instal·lat durant una setmana a la terminal 5 per narrar les històries de l'aeroport londinenc

Men?ame
 

El filòsof suís Alain de Botton (Zuric, 1969) s'ha instal·lat durant una setmana a la terminal 5 de l'aeroport de Heathrow (Londres), el més transitat d'Europa, escriure el que serà el seu nou llibre, en què descriurà tot allò que li plagui sobre el que passa, dia i nit, en un aeroport (vídeo). L'autor, tant popular com polèmic, calcula que, al llarg dels set dies que té previst de romandrà a l'aeroport, hi escriurà unes 25.000 paraules.

El llibre, en què s'inclouran un recull de fotografies, serà publicat per l'editorial Profile Books el mes vinent. BAA regalarà deu mil exemplars als passatgers.

De Botton, té el permís de BAA, l'empresa que gestiona l'aeroport de Heathrow, per accedir a totes les instal·lacions de l'aeroport, i escriure el que vulgui de tot el que vegi i visqui durant aquesta experiència.

Per què escriure en un aeroport sobre el que hi ocorre? El filòsof ho té clar. Per ell, 'tot el que caracteritza a la civilització moderna, amb tots els seus alts i baixos' es troba als aeroports.