Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  12.08.2009  06:00

Del núvol estant: antivirus

Men?ame
 

El fenomen del 'cloud computing' ja comença a estendre's en l'àmbit dels antivirus. Si esteu cansats de tenir al PC programes d'escaneig de codis nocius, que solen ocupar bastant d'espai de memòria i que cal anar actualitzant i configurant, la solució pot ser al núvol. Panda, una de les empreses més conegudes en solucions de seguretat informàtica per a ordinadors personals, acaba de llançar el Cloud Antivirus, pensat per protegir sense molestar mentre es navega, es juga o es treballa.

Tot i que també s'ha d'instal·lar (únicament per a Windows XP i Vista), és extremadament lleuger (sols consumeix 16 MB de RAM) perquè bona part de la feina de protecció la realitza des de la xarxa. És gratuït, es troba en fase beta i promet ser més segur que els antivirus tradicionals, perquè ofereix protecció gairebé immediata contra nous virus gràcies a l'anàlisi al núvol fet als servidors de PandaLabs.