L’Espanyol inaugura camp guanyant el Liverpool (3-0)

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
03.08.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Espanyol va inaugurar ahir al vespre el nou estadi de la millor manera possible: amb una victòria per 3 gols a 0 amb el Liverpool. Luis García, amb una passada de Nakamura, va ser el primer jugador que va marcat a l’estadi acabat d’estrenar, mentre que Ben Sahar va fer els altres dos gols del partit. Ahir al vespre també es va fer l’emotiva cerimònia d’inauguració de l’estadi nou amb un espectacle que va començar abans del partit.La cerimònia d’inauguració va començar a dos quarts de vuit i s’hi va projectar el documental ‘L’Estadi dels Somnis’, però també va comptar amb una actuació castellera dels Castellers del Espanyol, la interpretació de ‘Glòria als herois’, a càrrec del saxofonista Pep Poblet, i la plantada de fragments de gespa procedent dels camps anteriors de l’Espanyol: Sarrià i Montjuïc.

El nou estadi Cornellà-el Prat, s’ha inaugurat dotze anys després d’haver deixat Sarrià. És el primer gran estadi del nostre país del segle XXI, i la UEFA l’ha catalogat de quatre estrelles: té accessos adaptats, plaques fotovoltaiques i técapacitat per a 40.500 espectadors.

De les característiques del nou estadi, en parla amb detall el periodista Toni Padilla en el Bon Cop de Cap de la setmana passada.

Enllaços
Bon Cop de Cap: Cornellà-El Prat, el nou estadi de l’Espanyol.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any