Sitges ha acollit aquest cap de setmana la I Cimera Europea d’Exoplítica

  • Les sessions es van celebrar a l’Auditori els dies 25 i 26 • Hi van assistir més de 1200 persones i 80 mitjans acreditats • Vilaweb Sitges va ser un dels mitjans acreditats

VilaWeb
Redacció
28.07.2009 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La inauguració de la cimera va anar a càrrec del director de l’esdeveniment, Sr. Manel Celades, que va manifestar la seva satisfacció tant per l’èxit d’assistents com per les instal•lacions de la vila, ideals per acollir esdeveniments multitudinaris.Durant els dos dies van intervenir personalitats rellevants d’aquesta disciplina com Pepon Jover, Javier Sierra, el Dr. Michael Salla, Nick Pope (del Ministeri de Defensa britànic), Brian O´leary, Klaus Dona, Steven Greer i Robert Dean, entre d’altres.

Una de les intervencions que va tenir més impacte va ser la del Dr. Green que va fer una curiosa referència sobre el que opinen els extraterrestres dels homes. Literalment va dir (reproduïm el text traduït per traducció simultània) que “ “estáis en la adolescencia de la humanidad, sois primitivos, salvajes y violentos, además, oléis mal. Solo hay dos razas inteligentes en el planeta: los delfines y los hombres ( aunque éstos, no todos)”.

La segona jornada d’aquesta cimera es va iniciar amb una breu introducció al que és i al que es fa en Area 51, es gran centre d’investigació de temes referents al Ovnis, ubicat al desert de Nevada i creat l’any 1951. Seguidament, el Dr. Steven Bassett, una de les principals figures d’aquesta disciplina, va exposar la importància que hi ha en difondre l’exopolítica a nivell mundial i de quina manera es podria fer.

Un dels altres punts centrals de l’esdeveniment va ser la divulgació del “Disclosure Project” que versa sobre els suposats documents que te´la CIA sobre presència extraterrestre. El Dr. Steven i el seu grup, el que pretenen és desclassificar la veritat vers un tema que ha estat ridiculitzat, qüestionat i negat durant 50 anys.

La ponència del Sr. Alfred L. Webe, autor futurista, advocat i activista de pau i medi ambient, pare fundador de la exopolítica, ens va presentar el futur de la terra, on veurem, mitjançant una tormenta solar vers el 2012, una cadena de repercusions tals com: la mancança d’energía eléctrica i baix nivell de ions, els cuals seran els causants d’un canvi de l’ADN, a més d’una alteració a nivells financers, ecològics, geològics, i tots els sistemas empresarials privats, desapareixeran. La seva proposta es basa en un paradigma que permeti eliminar barreres entre la terra i la civilització exterior.

Durant les sessions també es van fer referències a la presència dels Chemtrails (esteles químiques) que sovint es veuen al cel, per entendre’ns, són aquestes esteles de condensasió que desprenen alguns avions, i que no son res més que esteles formades per compostos químics que respirem, i que es despleguen en diferents països de Europa, mig Orient, Méxic, Australia, a fí de controlar la ment per aceptar el “Nou Ordre Imperial”.

.

En els darrers 10 minuts de la sessió de cloenda, un petit grup d’activistes en pro de la publicació Jaque Mate (de difussió de temes que han estat a l’ombra de la població), van tallar l’acte per donar la seva versió als diferents temes tractats durant la cimera i, seguidament, es van disoldre sense causar cap conflicte.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any