El Casal Jaume I de la Vall d’Albaida tanca la temporada amb Bilbeny i el Corredor Polonès

  • Jordi Bilbeny parlarà sobre la Celestina a l'Olleria el dissabte a les 20 h a l'Antic Depòsit

VilaWeb
Redacció
24.07.2009 - 12:04

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El sopar i tertúlia d’aquest dijous, amb Jordi Bilbeny, i l’unplugged d’El Corredor Polonès, aquest divendres 24 de juliol a les 20 hores, són les dues interessants propostes que el Casal Jaume I ha preparat a la seu a Ontinyent per a tancar la temporada abans de les vacances d’estiu. Jordi Bilbeny, conegut per les seues tesis sobre la catalanitat de Cristòfol Colom i de Miguel de Cervantes, no va defraudar els assistents.Per altra banda, la banda ontinyentina El Corredor Polonès estrena al Casal el seu format acústic on faran un repàs dels seus nou anys de trajectòria com a grup clau per entendre el rock alternatiu al País Valencià. L’escenografia quasibé treta de casa de George i Mildred, i les seues lletres fregant el deliri, fan d’aquest grup un producte característic de bandes d’estètica freak com Antònia Font o Ovidi Twins, però amb un macarrisme que ens recorda al propi Pau Riba. Siga així o no, el ben cert és que la banda es redescobreix amb aquest nou format adaptant els seus temes més coneguts, com qui no vol la cosa, al més pur estil MTV unplugged.

Després hi haurà sopar de baix braç de comiat de temporada, a la seu del Casal, al Parc del Mestre Ferrero 19-20 baixos, d’Ontinyent.

La beguda i picadeta, al mòdic preu de 3 euros, però heu de confirmar l’assistència al 962389291 o al 664681591 o bé a valldalbaida@acpv.cat

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any