Notícies

Dijous  23.07.2009  20:55

Carretero considera que la reobertura de la querella forma part d'un 'procés polític'

L'Audiència va ordenar ahir que continués la investigació penal per presumpta prevaricació

Men?ame
 

L'ex-batlle de Puigcerdà i ex-conseller de Governació, Joan Carretero, ha dit avui que la reobertura de la querella per prevaricació contra ell era un 'procés polític'. Segons que explica la web de Reagrupament, Carretero ha assegurat que la querella havia estat un procés polític des del primer moment i que ho continuava essent. L'Audiència de Girona va ordenar ahir que es tornés a obrir la investigació penal contra Carretero en apreciar indicis de prevaricació per unes presumptes irregularitats en la requalificació d'uns terrenys quan era batlle de Puigcerdà.

L'Audiència revocava així la decisió de la jutgessa de la capital de la Cerdanya d'arxivar provisionalment les actuacions.

Carretero ha defensat la 'decisió política de concedir les llicències per augmentar l'oferta al municipi', tot i reconèixer que no podia valorar els procediment tècnics requerits per la concessió perquè no és expert en dret administratiu ni les qüestions tècniques formaven part de la seva tasca política com a batlle.