Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  20.07.2009  18:00

Comença el rodatge del film 'Pa negre', basat en la novel·la d'Emili Teixidor

També s'inspira en obres seves com 'Relat d'un assassí d'ocells' i 'Sic trànsit Glòria Swanson'

Men?ame
 

La novel·la d'Emili Teixidor, 'Pa negre' (Columna) tindrà una adaptació fímica que s'ha començat a rodar avui a Catalunya. El director Agustí Villaronga ha volgut que en fossin els principals intèrprets els actors Sergi Lòpez, Eduard Fernàndez i Laia Marull. L'adaptació de Villaronga també poua del recull de contes 'Relat d'un assassí d'ocells' i de la novel·la 'Sic trànsit Glòria Swanson'. La previsió és de poder estrenar el febrer del 2010.

En una comarca interior de postguerra l'Andreu, un vailet del bàndol republicà, descobreix els cadàvers d'un home i del seu fill al bosc. Això l'incita a mirar de descobrir qui els pot haver matat, alhora que li desvetlla una viva consciència moral que xoca amb el món dels adults, carregat de mentides. Segons Villaronga, l'eix central del film és 'la devastació moral que produeix la guerra en la població civil', i és per això que es basa en les emocions dels personatges més que no pas en els fets històrics; i és també per això que diu del film que prepara que és una mena de 'melodrama amb tocs de 'thriller' i de gènere fantàstic'.