Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  14.07.2009  20:00

Andorra, vista amb ulls francòfons

Men?ame
 

Els països i regions del món ja fa temps que s'han començat a empescar campanyes turístiques cada vegada més originals per a mirar de captar visitants. D'exemples, n'hi ha moltíssims: des de l'espectacular alternativa a l'iPhone que proposava el territori canadenc de Nova Escòcia fins a la millor feina del món en una bonica illa australiana. Però també hi ha iniciatives més nostrades que aprofiten al màxim l'anomenat màrqueting viral. Andorra Turisme va convidar cinc dels blocaires més llegits de la xarxa francòfona (Gonzague, Mlle Gima, Osmany Tavares, Plastie i Romain Libeau) a passar-hi un cap de setmana, on se'ls van mostrar les principals atraccions del país. Una setmana i mitja després, el fruit de l'estada a Andorra ja ha madurat en forma d'apunts als respectius blocs i, també, en forma de galeries fotogràfiques a Flickr, com aquesta d'Osmany Tavares i aquesta altra de grup.

Els cinc blocaires convidats van estar-se a Andorra el 4 i el 5 de juliol. Van passejar per la muntanya (a peu i a cavall), van banyar-se a Caldea, van asseure's en uns quants restaurants i van admirar el romànic... tal com relata la blocaire Plastie en aquest apunt. Osmany Tavares, per la seva banda, explica a Non, on ne va pas en Andorre uniquement pour acheter des Cartouches de Marlboro que va descobrir 'un país amb un marc natural excepcional, en ple cor del Pirineu', de la llengua del qual només sabia l'eslògan del Barça: 'Més que un club'. A Mon weekend en Andorre, Romain Libeau acompanya la descripció de l'intens cap de setmana amb bones fotografies personals, una de les quals mostra el motor espatllat de l'avió d'Air France que els havia de portar de París a Tolosa. L'anècdota aèria també és àmpliament recordada per Mlle Gima, l'única del grup que ja havia trepitjat unes quantes vegades Andorra.