La xarxa s’omple de vídeos del concert d’U2 al Camp Nou

  • Els espectadors van enregistrar alguns dels moments més memorables de la nit · El grup irlandès tornarà a actuar demà a Barcelona

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
01.07.2009 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els U2 van inaugurar ahir a la nit a Barcelona la ronda mundial i, a hores d’ara, la xarxa és plena de vídeos enregistrats per alguns dels milers d’espectadors que ompliren el Camp Nou. Enmig d’una escenificació impactant i única, els irlandesos van anar esgranant les cançons del disc nou, com ‘No line on the horizon‘, que dóna títol al disc, i també recuperaren peces clàssiques, com ara ‘Angel of Harlem‘ que dedicaren a Michael Jackson.A YouTube poden veure’s algunes de les cançons que van interpretar ahir al llarg de dues hores. Per exemple, ‘Ultraviolet‘, ‘Beautiful Day‘, ‘Unforgettable Fire‘, ‘I’ll go crazy‘, ‘Breathe‘, i cançons que han esdevingut pràcticament himnes, com ara ‘Where the streets have no name‘, ‘One‘ i ‘Sunday bloody Sunday‘.

Tampoc no hi van mancar les habituals referències polítiques, amb un missatge de Desmond Tutu i el repartiment de caretes de la premi Nobel birmana Aung San Suu Kyi, empresonada pel règim militar.

Bono també va posar-se una samarreta del Barça, amb el número 1 a l’esquena, i va convidar Pep Guardiola al camerino, ja que va dir que tenia moltes ganes de conèixer-lo.

Un dels moments més espectaculars de la nit va ser que van connectar en directe amb l’Estació Espacial Internacional i Bono va parlar els astronautes.

U2 tornarà a actuar demà a Barcelona, al mateix lloc, abans de prosseguir la ronda, que els portarà, en primer lloc, a Milà.

Enllaços
Web oficial d’U2 Come in Barcelona | Web oficial del Barça: El Camp Nou vibra a ritme d’U2
Altres mitjans: El Periódico U2 enlluerna al Camp Nou amb un espectacle potent i majestuós | The Times: U2 at Nou Camp | Ouest France: 90 000 spectateurs à Barcelone pour U2 | Belfast Telegraph: Magnificent: U2 thrills Barcelona at Camp Nou

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any