Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  01.07.2009  06:00

Ja es pot descarregar el Firefox 3.5

És més ràpid, estable i té una modalitat de navegació privada

Men?ame
 

La nova versió del navegador Firefox, la 3.5, ja es pot descarregar. Representa un gran pas endavant perquè la versió actual, amb l'aferrissada competència de Chrome, Safari, Opera i el nou Internet Explorer, perillava prou de restar desfasada. El Firefox 3.5 és força més ràpid i estable, sobretot amb les aplicacions de java, gràcies al motor TraceMonkey. A sobre, és capaç de llegir html 5, l'última versió del llenguatge de programació web.

Això fa que, per exemple, pugui reproduir vídeos i sons de la mateixa manera que pot mostrar una fotografia, sense que calgui instal·lar-hi cap complement. El nou Firefox, a més, és capaç de saber des d'on us connecteu a internet, utilitza la tecnologia de Google per localitzar l'internauta, que pot fer servir aquesta informació a les xarxes socials.

A més, també podeu navegar sense deixar rastre al vostre ordinador de les pàgines que visiteu. Si activeu el mode de navegació privada, ningú que faci servir després el mateix ordinador podrà saber per on heu navegat, ni tan sols consultant l'historial, les galetes ni la memòria cau.

El Firefox 3.5 és, doncs, un navegador molt més preparat per a internet que no el model anterior i se situa al mateix nivell que el Chrome i el Safari 4. I per a la pròxima versió, Mozilla ja prepara la integració del navegador amb l'extensió experimental Ubiquity, que pot revolucionar la manera de navegar per internet.