Blocaires de VilaWeb es troben per celebrar els cinc anys

  • Us oferim un vídeo de la festa

VilaWeb
Redacció
16.06.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una trentena de blocaires de VilaWeb es van reunir ahir al vespre a Barcelona, a l’edifici on s’allotjarà la nova redacció de VilaWeb, per commemorar que ja fa cinc anys que funciona la comunitat de blocs de VilaWeb, ara formada per un miler de membres (vegeu-ne el vídeo). Avui fa cinc anys que Biel Mesquida va escriure Homersea, el primer bloc oficial de VilaWeb. Entre els assistents hi havia blocaires del Principat, del País Valencià, de les Illes i de l’Alguer.

L’acte va ser molt informal, amb un brindis i un pastís, i va servir per descobrir identitats llegides durant anys però que no tenien cara concreta fins el moment de la trobada. Entre els blocaires més veterans hi havia Biel Mesquida, J. J. Isern i Jaume Ciurana; fins i tot hi havia blocaires que ja s’han inscrit però que no obriran el seu bloc fins d’ací a uns dies.

Enmig de diversos parlaments plens d’anècdotes, hi ha hagut també el moment per al record. Per al record especialment de Xesca Ensenyat, l’escriptora mallorquina recentment morta que feia el bloc L’Hidroavió Apagafocs. Els assistents han acordat que instauraran un premi de blocs en la seva memòria.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any