Centenars de manifestants reclamen a Barcelona la declaració unilateral de la independència

  • S'aplegaren ahir a la plaça Sant Jaume en un Acte de Sobirania · Hi participaren un bon nombre de personalitats

VilaWeb
Redacció
12.06.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La plaça de Sant Jaume de Barcelona s’omplí ahir de gom a gom per fer un Acte de Sobirania. Representants de la PDD, Sobirania i Progrés, Sobirania i Justícia, de l’Esquerra Independentista, del moviment sindicalista, etc., demanaren que el Parlament de Catalunya declarés, d’una manera unilateral, la independència del país. Després d’enterrar un estatut que consideren mort al so de ‘Els segadors’, es feren uns quants parlaments (vídeo).

Àngels Folch, Miquel Strubell, Martí Majoral, Isabel Pallarès, Xavier Mir i Montserrat Gabarró foren algunes de les personalitats que ahir al vespre van proferir, davant milers de persones, que l’estatut s’havia mort d’inanició i que la majoria de la societat civil catalana no volia continuar formant part de l’estat espanyol.

Els organitzadors van emplaçar tothom a participar en l’acte que faran el 27 de juny a la tarda: una marxa de l’Arc de Triomf al Parlament de Catalunya per a demanar als representants polítics que facin, ells també, un acte de sobirania.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any