L’equip júnior A del Bisbal Bàsquet guanya el Campionat de Catalunya

  • Els jugadors són campions de Girona des del 2 de maig

VilaWeb
Redacció
07.06.2009 - 22:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El júnior A del Bisbal Bàsquet s’ha proclamat Campió de Catalunya després d’haver guanyat els dos partits jugats durant el dia d’avui en la fase final del torneig, que s’ha disputat a Montblanc (Conca de Barberà). La semifinal l’han jugat a les 12.30 contra els locals (81 a 73) i la final a les 18.00 hores contra el Vilanova i la Geltrú (80 a 69). Un autobús de 40 acompanyants organitzat pel club ha sortit de la Bisbal a les vuit del matí d’aquest diumenge. Els jugadors i tècnics van arribar dissabte a la tarda en cotxe per no pagar el cansament del llarg viatge i es van concentrar i van veure un vídeo dels rivals.El Montblanc, que jugava a la seva pista i amb el públic a favor, ha anat escurçant la diferència de 16 punts que havia arribat a distanciar-los dels de la Bisbal. A manca de 10 minuts la diferència era de 10 punts i, en cinc minuts, els locals han aconseguit l’empat en el marcador amb un triple que ha forçat la pròrroga. Tot i el desencís inicial, el Bisbal Bàsquet ha acabat guanyant de vuit, situant el marcador final en el 81 a 73.

La final l’han jugat contra el Vilanova i la Geltrú, un equip amb jugadors alts i de bones condicions. Els dos primers temps han estat bastant igualats, amb un 15 a 12 a favor dels de la Bisbal i un 34 a 31 a favor del Vilanova. A partir del tercer període, el Bisbal Bàsquet ha començat a desenvolupar un gran joc amb una bona defensa i concentració en el rebot i ha encadenat 12 triples. El resultat final ha estat de 80 a 69.

Automàticament ha començat la celebració a la pista amb els pares i els jugadors, alguns dels quals han acabat a la dutxa vestits. L’entrenador i president del club, Joan Ferrer, destacava que estan pensant en organitzar algun acte per festejar l’assoliment d’aquest títol.

Demanen un canvi de sensibilitat de l’Ajuntament

No obstant haver aconseguit el campionat, Ferrer toca de peus a terra i considera que el “maltractament esportiu” del consistori hauria de canviar. En aquest sentit, manifestava que esperava “que s’enceti una nova etapa i que acabi la ceguera de l’Ajuntament”. Apuntava que encara divendres l’últim entrenament el van haver de fer amb mitja pista en haver-hi a l’altra banda dues monitores i una nena amb la música a tot volum.

La victòria té més mèrit si entenem que alguns jugadors fan la selectivitat aquesta setmana. A un quart i cinc minuts de deu de la nit els jugadors que viatjaven en cotxe amb l’entrenador rebien amb eufòria la trucada d’aquest mitjà.

Més celebracions

Diumenge passat el club va homenatjar al jugador i capità del primer equip, Jordi Ferrer, en el marc de la novena Diada, activitat que el club celebra anualment. També hi va haver dinar de germanor i la presentació de l’equipament esportiu per a la pròxima temporada.





Temes relacionats

  • L’equip júnior masculí del Bisbal Bàsquet guanya el campionat gironí
  • Recomanem

    La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

    Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

    Fer-me'n subscriptor
    des de 75€ l'any