Barcelona celebra amb un esclat de joia el triplet blau-grana

  • Leo Messi: 'L'any que ve ho tornarem a guanyar tot'

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
29.05.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Barcelona va rebre ahir amb tots els honors el Barça de les tres copes. De cap a cap d’una llarguíssima rua (vegeu-ne el vídeo) pels carrers del cap i casal, precedida per un autocar descobert, i en un acte final al Camp Nou més de mig milió d’admiradors van poder aclamar els jugadors i l’entrenador. La comitiva es va desplaçar molt lentament des del port fins al Camp Nou, on Leo Messi va prometre: l’any vinent ‘ho tornarem a guanyar tot’.El recorregut va ser especialment impactant a la plaça de Catalunya, plena de gom a gom. Els jugadors havien arribat de Roma amb avió a les sis. Els primers a baixar-ne foren Puyol i Guardiola, amb la copa a les mans, mentre els pilots feien voleiar una bandera catalana i una de blau-grana.

Més català que mai

El fet que una bona part de l’equip i del cos tècnic siguin del planter ha facilitat que tota aquesta temporada el català hagi tingut més presència que mai dins el club i l’equip. Ahir fins i tot Iniesta es va llançar a parlar en català, en companyia de Silvinho.

En els parlaments els jugadors i el cos tècnic van manifestar una vegada i una altra la seva felicitat. Especialment, Guardiola, que va felicitar els seguidors culers que havien acudit a Roma i que, va dir, havien ofegat l’afecció del Manchester.

Enllaços
Vídeos de VilaWeb TV: La rua dels campions | La celebració a Canaletes | Els incidents de la nit al centre de Barcelona.
Web oficial del FC Barcelona.
Web oficial de la UEFA Champions League, amb la celebració del Barça.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any