Comença a Palma la 27a Fira del Llibre

  • Hi participen vint-i-sis expositors i va acompanyada d’un extens programa d’actes

VilaWeb
Redacció
29.05.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui inaugura la XXVII Fira del Llibre de Palma l’escriptor, periodista i músic, Carlos Garrido, i demà ja es desplegaran les activitats programades per a acompanyar-la: presentacions de llibres, signatures d’exemplars, etc. Vegeu-ne el programa (en pdf). La Fira ocupa sis-cents metres quadrats al passeig des Born, i hi participen vint-i-sis expositors, que representen llibreries, distribuïdors, institucions i serveis. La clausura serà el 7 de juny.Heus ací algunes de les activitats programades per a demà: contes narrats per Víctor Uwagba, signatura dels llibres ‘Lovely’ (Moll) d’Antònia Vicens i de ‘Entretant’ de Lluís Massanet; presentació del llibre ‘L’Assassina’ d’Alèxandros Papadiamandis traduït per Antoni Gòngora. Diumenge es farà la presentació del llibre de poemes de Vicenç Calonge, ‘Nu dins el Pactolos’ (el Far) a càrrec de l’autor i del cantant Josep Arnau. Al vespre, els autors Miquel Bezares i Miquel Àngel Vidal, signaran els seus llibres ‘Terminal B’ i ‘El jardí de les Hespèrides’, respectivament.

Recital de poetes joves

Dimarts es presentaran les traduccions de la ‘Crònica àrab de la conquesta de Mallorca’ al català i a l’espanyol i la llibreria electrònica d’Edicions UIB; també es presentarà el llibre d’èxit ‘El nas de Mussolini’ (Proa), Premi Sant Jordi 2008, de Lluís Anton Baulenas. Dijous Esperança Camps presentarà el seu llibre ‘El cos deshabitat’ (Proa). Divendres es farà la presentació de ‘Un llac en flames’ d’Hilari de Cara, que també signarà el llibre. Divendres mateix faran un recital poetes joves de la col·lecció ‘La Cantàrida’ de l’editorial Documenta Balear. Hi participaran Pau Vadell, Jaume C. Pons Alorda, Laia Martinez i Lopez, Emili Sánchez-Rubio i Pau Castanyer.

Organitzen la Fira Fires i Congressos de les Balears i el Gremi de Llibreters de Mallorca, amb el patrocini del Consell de Mallorca, de l’Ajuntament de Palma i del Govern de les Illes Balears. Les hores de visita són de les 10.00 a les 14.00 i de les 16.30 a les 21.00.

Enllaços
VilaWeb Lletres.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any