Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  26.05.2009  13:33

Reagrupament farà un acte de preparació de la candidatura a Barcelona dimarts vinent

Se'n faran més en uns quants llocs del país

· La presentació pública es farà més avant

Men?ame
 

Reagrupament farà un acte de preparació de la candidatura a Barcelona el 2 de juny. Reunirà tots els adherits que hi ha a Barcelona i els interessats a adherir-s'hi. L'acte, que es farà al vespre a les Cotxeres de Sants, no és pas una presentació pública, tal com han confirmat a VilaWeb fonts de Reagrupament. Hi assistirà l'ex-conseller de Governació i dirigent de Reagrupament, Joan Carretero. Hi haurà més actes com aquest a tot el territori.

Durant l'acte prendran la paraula els coordinadors del moviment a Barcelona i, previsiblement, també hi intervindrà el mateix Carretero. A més, també s'ha convidat algunes organitzacions nacionalistes petites a fer una intervenció pública, com és el cas del Partit Republicà Català (PRC), que segons l'ACN és en procés de confluència amb Reagrupament.

Segons fonts de Reagrupament consultades per VilaWeb, si bé l'acte de Barcelona té una importància especial atès el gran nombre d'adherits que hi ha, el cert és que, d'actes com aquest, se'n faran per tot el territori, malgrat que, les mateixes fonts, no han confirmat ni els llocs ni les dates.

Quan s'esdevinguin els diversos actes que, com el de Barcelona, tindran com a objectiu treballar internament i començar a organitzar-se territorialment, Reagrupament farà una presentació pública.