Felicitats Ganyota!

  • El Grup d'Esplai la Ganyota va omplir la Plaça del Mercat amb la celebració del seu 15è aniversari

VilaWeb
Redacció
25.05.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’esplai la Ganyota celebra el seu quinzè aniversari amb la Festa Major
Aquest cap de setmana l’Esplai La Ganyota està de festa, i és que celebra el seu quinzè aniversari. Per aquest motiu, dissabte es van començar els actes de la Festa Major de l’esplai per commemorar aquests quinze anys de ganyotes.Les activitats van tenir lloc el dissabte a la tarda a la Plaça del Mercat, on es va donar el tret de sortida a la Festa Major amb els tallers i jocs, conta contes, i una xerrada posterior sobre els contes infantils a càrrec de l’escriptora sabadellenca Glòria Marín. Des de bon principi, la plaça es va omplir de públic que va anar seguint totes les activitats durant el transcurs de la tarda. Sobretot, nens i nenes que van participar en les activitats conduïdes en tot moment per l’equip de monitors.

A mitja tarda, els més petits van berenar esperant l’actuació de Jaume Ibars, per ballar al so de la seva música i les seves cançons. Abans de sopar, també es va presentar el disc “Tocats pel 15!”, que van gravar nens, pares i monitors de l’esplai. Tots ells van pujar a dalt de l’escenari per cantar algunes de les cançons que conté el disc.

Amb l’estómac buit no podia continuar la festa, i la gent començar a sopar botifarres i pa amb tomàquet. Un àpat que ja es preparava per el plat fort: els concerts de la nit. El grup sabadellenc Xaballa, va arrencar als assistents de les cadires per fer danses tradicionals, un espectacle que va aplegar petits i grans a davant de l’escenari.

La nit va continuar amb el concert de Rauxa, el grup de Sabadell, que va animar la festa i va cridar a molts joves a ballar la seva rumba fusió. El concert es va allargar fins a posar punt i final a la vetllada. L’equip de monitors assegura que “havien apostat fort amb l’actuació de Rauxa, però no s’esperaven una resposta tan bona per part dels assistents”.

Les activitats per celebrar el quinzè aniversari van continuar ahir amb l’excursió familiar a Can Moragues, on se celebrà un dinar de germanor i s’han organitzat jocs per a totes les edats al llarg de la tarda.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any