La derrota amb l’Osasuna no enterboleix la celebració del Barça

  • El Vila-real guanya 3 a 1 amb el València · L'Espanyol es queda a primera

VilaWeb
Redacció
23.05.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Barça, aprofitant el partit amb l’Osasuna i amb la mirada posada a la final de Roma de dimecres, ha celebrat aquest vespre el títol de Lliga en una festa amb actuacions d’Elèctrica Dharma, Pep Sala i Mònica Green i Manu Guix. El Camp Nou, ple de gom a gom, ha aplaudit els jugadors quan Carles Puyol ha alçat el trofeu tot i que avui han perdut 1 a 0 amb l’Osasuna. Puyol ha dit que ara calia guanyar la Champions i Guardiola ha felicitat els jugadors.Pep Guardiola ha dit, a més, que no hi havia cap dubte de que els jugadors, dimecres no fallarien i els ha fet responsables de les victòries de la Copa i de la Lliga. Gerard Piqué, que també ha parlat, ha donat les gràcies al públic i ha assegurat que dimecres guanyarien. Segons Xavi ‘aquest equip ha fet història, però en volem fer més’. Eto’o ha donat les gràcies als seguidors i a Pep Guardiola, com molts dels altres jugadors que també han agafat el micròfon.

L’Espanyol, per la seva banda, ha guanyat 0 a 3 amb l’Almeria. Ha aconseguit fer una recuperació espectacular, amb set victòries les últimes nou setmanes, que els garanteix la continuació a primera divisió.

El Vila-real ha aconseguit acostar-se a la plaça per a la Champions guanyant al Madrigal amb el València, amb el qual anava empatat en punts, per 3 gols a 1.

Enllaços
Web de la lliga.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any