Col·loqui amb periodistes arlequinats

  • L’acte, titulat 'Periodisme arlequinat. El Sabadell viscut des de la distància', està organitzat per la penya @rlekinats.com del C. E. Sabadell

VilaWeb
Redacció
21.05.2009 - 14:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El col·loqui comptarà amb la participació de més d’una desena de periodistes esportius que treballen als mitjans de comunicació estatals i que comparteixen la seva afició pel club arlequinat. Els ponents relataran les seves experiències professionals i reflexionaran sobre l’actualitat del club, coincidint amb el moment més decisiu de la temporada futbolística. L’acte tindrà lloc el divendres 22 de maig a les 8 del vespre al Casal Pere Quart.El públic assistent podrà gaudir de la presència de professionals del món de la comunicació que intercanviaran les seves opinions en relació amb la visió que és té de l’equip arlequinat des de fora de la nostra ciutat, i en particular des dels diferents mitjans de comunicació de tot l’estat. Compartiran taula periodistes esportius de mitjans de premsa escrita com Ivan Mullor (‘El Nou’), Jordi Gil (‘Sport’) o Javier Gascón (‘Mundo Deportivo’); de mitjans radiofònics com Carles Fité (Cope), Aleix Parisé (RAC 1) o Àxel Torres (Ràdio Marca), i de l’àmbit televisiu com Xavi Díaz (TVE), entre d’altres.

Aquest acte neix d’una iniciativa del president de la penya Noticia relacionada: @rlekinats.com, Manel Escribà, que conjuntament amb el subdirector de la revista ‘Don Balón’, José Devesa, s’han mobilitzat per oferir als aficionats del futbol arlequinat una perspectiva més àmplia i plural sobre la repercussió que el C. E. Sabadell té fora de la nostra ciutat. El cap d’Esports de Ràdio Sabadell, Sergi Garcés, serà l’encarregat de presentar i moderar el col·loqui, en el qual el públic assistent també tindrà el seu espai per formular qüestions i expressar opinions que afecten directament el present i el futur del club.

Enllaços
Noticia relacionada: El Sabadell, obligat a marcar a Lleó

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any