Presenten les primeres imatges de “Segon Origen”, la pel·lícula produïda per Carles Porta

  • Dirigida per Bigas Luna, té localitzacions a l'Estany

VilaWeb
Redacció
15.05.2009 - 11:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Segon Origen” la pel·lícula produïda per Carles Porta, dirigida per Bigas Luna i basada en el llibre “El mecanoscrit del segon origen” de Manuel de Pedrolo, ja té les seves primeres imatges.
Es tracta del teaser, un seguit de breus seqüències que s’utilitzen com a eina de presentació del projecte cinematogràfic. Imatges gravades en 3D i on hi té un gran protagonisme l’Estany d’Ivars i Vila-sana, on s’hi han rodat diferents escenes.En el primer visionat d’aquest teaser, a la seu de l’empresa de postproducció Apuntolapospo a Barcelona, a més de Porta i Luna, també hi va assistir Jaume Gilabert, president de la Diputació de Lleida. No en debades la Corporació col·laborarà econòmicament en el projecte, facilitant que part del rodatge es pugui fer a les comarques de Ponent. A més a més també hi eren l’altre productor executiu Oscar Rodríguez; Ferrran Tomàs, director de l’Àrea Audiovisual de l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) de la Generalitat; Susana Jiménez, responsable de Co-produccions de TV3, i Àngela Bosch, directora de Catalan Film & TV

Com hem dit aquests breus imatges serveixen per presentar un projecte que està en fase de desenvolupament i finançament tant a nivell nacional com internacional.

De fet la primera gran cita internacional serà al Marché du Film de Cannes. La productora Antàrtida i Virgili Films estrenaran el teaser de “Segon Origen” de forma privada i en 3D davant d’un grup de productors, distribuïdors i directius de televisions internacionals amb dos passis: un el dia 19 de maig al Palais J, i el segon el dia 20 al Lerins 2.

Si el projecte aconsegueix el suport financer necessari, “Segon Origen” podria ser una realitat l’any vinent.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb la comarca o d’interès general al Fòrum del Pla d’Urgell.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any