València s’omple de desenes de milers d’afeccionats del Barça i l’Athletic

  • El Barça cerca el primer títol de la temporada · Seguiu el partit en directe per VilaWeb, a partir de les deu · VilaWeb i Berria publiquen un suplement especial en ocasió del partit

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
13.05.2009 - 16:13

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Més de seixanta-mil afeccionats del Barça i de l’Athletic de Bilbao, segons les previsions, ompliran València on es juga, a les deu de la nit, la final de la Copa, un títol que els blau-grana no guanyen des del 1998. D’aquests, vint mil no tenen entrada. Els afeccionats catalans s’han instal·lat a Tarongers i els bascos al llit del Túria. Poques hores abans del partit, Pep Guardiola ha anunciat quins seran els jugadors de l’onze inicial.Aquests jugadors són Pinto, Alves, Puyol, Piqué, Touré, Busquets, Xavi, Keita, Bojan, Messi i Eto’o.

Sisena final Athletic-Barça

Amb el partit d’avui, l’Athletic de Bilbao i el FC Barcelona hauran disputat sis vegades la final de la Copa. La darrera vegada va ser fa vint-i-cinc anys, en què un gol d’Endika va sumar la vint-i-tresena Copa de l’Athletic, l’última per ara. El Barça en té una més, vint-i-quatre: l’última, la va assolir el 1998 a la tanda de penals amb el Mallorca. De totes les finals Athletic-Barça, els bascos n’han guanyada una i els catalans, quatre.

Dispositius especials de transport

Molts dels afeccionats es desplaçaren ahir, però uns altres ho fan avui. Renfe ha posat a l’abast dels culers més de dues mil quatre-centes places addicionals als trens que enllacen Barcelona i València. Molts afeccionats, però, han optat pel transport privat.

A més, l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha augmentat la seva oferta de serveis per tal de facilitar la mobilitat dels afeccionats desplaçats a la capital del Túria. El reforç afectarà vuit de les línies de l’EMT, que tindran una freqüència de pas de set minuts.

Enllaços
Suplement especial VilaWeb-Berria: Edició en pdf.
Pàgina web oficial del FC Barcelona | Pàgina web oficial de l’Athletic Club de Bilbao.
Diaris valencians: Levante-EMV: Las aficiones llenan de color las calles de Valencia| Las Provincias: 60.000 catalanes y vascos toman Valencia.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any