At Versaris tornen a les trinxeres amb ‘A cada passa’

  • La banda de rap català avança tres peces del nou disc

VilaWeb
Redacció
11.05.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ja es poden sentir tres cançons de les catorze de ‘A cada passa‘, nou disc del grup de rap At Versaris, que es publicarà amb el segell Propaganda pel Fet, el mes de juny. Les podeu sentir al MySpace del grup o bé, després de registrar-vos, des dedescarregar-vos-les. En aquest disc, la banda que es mou entre Sants i Sabadell, sona amb bases electròniques més artesanes i reforça les seves lletres crítiques i políticament incorrectes.En ‘A cada passa’, que veurà la llum el mes entrant, hi han col·laborat Ass Trio, Grosso Modo, Vazili, Nega de Los Chikos del Maíz, la rapera Mai i El gordo del puru.

És el segon disc del grup, format per en Pau (ex-membre de Batzak i la Pupil·la), en Rodrigo (ex-component de Pirats Sound Sistema) i Dj Bel. At Versaris va debutar el 2006 amb ‘Va amb nosaltres‘; el 2007 va ser considerat el millor grup revelació pels redactors i col·laboradors de la revista Enderrock; i l’any passat va publicar el senzill ‘La vida són dos dies‘, dedicat a la vaga dels conductors d’autobusos de Barcelona.

El rap en català pren força

Ja fa temps d’aquell ‘Jo no sóc polac, jo sóc català‘ que rapejava Disop i de la figura del cantant Pere Crim, fa poc més d’uns quatre anys que va començar a aparèixer una nova fornada de músics de rap catalans, molts aprofitant internet com a trampolí. Un dels noms que més ha sonat aquests últims anys ha estat el de Pirats Sound Sistema, però també, a banda At Versaris, hi ha Gato el Qiman, El Nota (guanyador del concurs Sona 9), La cúria del gremi, El Dague, Rapsodes, Komando Noguera, etc.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any