Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  05.05.2009  12:02

El nombre de desocupats torna a augmentar al Principat i al País Valencià i disminueix a les Illes

Les xifres coincideixen amb la Setmana Santa · Amb tot, la forta pujada dels mesos anteriors ha minvat

Men?ame
 

El nombre d'aturats ha tornat a augmentar a l'abril al País Valencià (un 2,8 per cent) i al Principat (un 1,4 per cent), coincidint amb les vacances de Setmana Santa, segons el Ministeri de Treball espanyol. Amb tot, s'ha aconseguit de frenar l'escalada dels mesos anteriors. A les Illes, en canvi, hi ha hagut un descens de la desocupació. Així, a l'abril va haver-hi 3.207 desocupats menys que al març, quan n'eren 71.946. Un descens, doncs, del 4,27%.

Al Principat, la desocupació ha pujat en 6.900 persones respecte al mes de març, xifra que representa, en percentatges, un 1,4% de desocupats més. La xifra total de desocupats ja ascendeix a 505.200. Al País Valencià hi ha 9.015 desocupats més, xifra que representa un augment del 2,8%. El nombre total de desocupats és de 441.478.

Les dades han estat fetes públiques avui per l'Institut d'Estadística espanyol. Aquestes dades no compten la desocupació de Catalunya Nord, ni d'Andorra i l'Alguer, perquè VilaWeb no hi ha tingut accés.