Tots els vídeos del 2 a 6

  • La xarxa rebota i amplifica la gran victòria del Barça al Bernabeu

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
04.05.2009 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Barça va aconseguir diumenge una de les gestes més grans de la seva història derrotant 2 a 6 el Madrid al Santiago Bernabeu. Però la victòria no només posava la lliga en safata als blaugrana sinó que els coronava arreu del món com l’equip que millor juga i més expectació crea.
La xarxa s’ha omplert per això de versions en vídeo del partit que aporten a la gran nit matisos dignes de ser analitzats. Des de versions senceres del partit penjades a la xarxa com aquesta a curiositats de tota mena com aquesta on es pot escoltar els locutors del Canal+ espanyol dient que l’equip blaugrana fa poesia o aquesta narració d’en Puyal que pengen en català des del Brasil per a reflectir l’emoció del moment. De fet el partit i l’admiració dels locutors pel joc del Barça es pot escoltar en mutitud d’idiomes.Com sempre, els locutors hispanos de GolTV aporten un barroquisme molt peculiar i no cal perdre’s en aquest vídeo el comentari i l’explicació sobre el petó a la senyera que va fer Carles Puyol quan va marcar el segon gol. Els locutors en àrab d’al-Jazira Sports tenen també molta fama per l’espectacularitat de la seva veu, com podeu comprovar en aquest vídeo. Però els gols, a la xarxa, es poden escoltar i veure en mil idiomes, com ara l’alemany o l’italià.

Era inevitable i no poden mancar les versions ‘freak’, com aquesta, que comença amb aquells crits d’Eto’o contra el Madrid, o algunes de ben peculiars amb música.

Altres golejades al Madrid

A internet també hi ha vídeos d’altres golejades que el Barça ha fet al Madrid, ja sigui al Bernabeu o al Camp Nou, al llarg de la història. Podeu veure els cinc gols que l’equip de Cruyff va fer el 17 de febrer de 1974 al camp del Madrid (vídeo) i els cinc que gols que, vint anys més tard i al Camp Nou, va fer el Dream Team al conjunt blanc, amb el neerlandès com a entrenador: el vídeo mostra els gols amb la locució de TV3 i amb la de Telemadrid. I, més recentment, també és recordat el 0 a 3 (vídeo) que el Barça va fer al Bernabeu, amb una gran actuació de Ronaldinho, que fou aplaudit per una part del públic madrileny.

Enllaços
VilaWeb: Crònica de la golejada del Barça al Bernabeu.
Reportatges anteriors de la Nit a VilaWeb.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any