La crisi, protagonista de les mobilitzacions de l’1 de maig a Sabadell

  • La Coordinadora de treballadors/es en lluita del Vallès convoca una concentració aquesta tarda a dos quarts de vuit davant de l’ajuntament

VilaWeb
Redacció
30.04.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’1 de maig es reivindica el dia dels treballadors i les treballadores, i a Sabadell la principal mobilització serà la concentració d’avui dijous a dos quarts de vuit de la tarda davant de l’ajuntament. Amb el lema ‘Davant la crisi, solidaritat. Unim les lluites!’, la Coordinadora de treballadors/es en lluita del Vallès organitza aquesta mobilització per denunciar tots els expedients de regulació que s’estan aplicant a diverses empreses de la comarca així com els retrocessos en drets laborals i la retallada de serveis públics.La Coordinadora està formada per delegats o per treballadors d’empreses que estan patint EROs, acomiadaments o retallades de drets. Des d’aquest espai doncs, es vol ‘treballar per construir un moviment a tota la comarca que avanci cap al camí de la vaga general i que pressioni les institucions’. Segons els seus membre, l’única sortida real a la crisi passa per aturar la pèrdua massiva de llocs de treball, i en aquest sentit des de la Coordinadora es proposen mesures com la prohibició dels EROs o el repartiment del treball amb la reducció de la jornada laboral sense rebaixa salarial entre d’altres.

Sopar pel socialisme

Aquesta nit també tindrà lloc el IV Sopar pel Socialisme organitzat pel nucli local de l’organització política Endavant. El sopar serà a partir de dos quarts de deu al Consell de Joves (c. dels Emprius). A banda del sopar també hi haurà un acte polític en el qual intervindrà un membre del comitè d’empresa de TMB, un membre del comitè d’empresa de Delphi i un membre del comitè d’empresa de la Seat. A més, l’acte comptarà amb una actuació musical.

Enllaços
Notícia relacionada: Crida a les mobilitzacions del Dia del Treballador

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any