Notícies

Dijous  23.04.2009  11:32

Dia de mobilitzacions a l'ensenyament valencià prèvies a la vaga del 28 d'abril

Hi ha tancaments, concentracions i uns altres actes de protesta

Men?ame
 

Avui és dia de mobilitzacions al si de l'ensenyament al País Valencià prèvies a la vaga, convocada per la Plataforma per l'Ensenyament Públic, que es farà el dia 28 d'abril. Així doncs, la plataforma lliurarà al conseller d'Educació, Alejandro Font de Mora, tretze roses grogues que simbolitzen els tretze punts del manifest. Hi haurà també tancaments, concentracions i uns altres actes amb què la comunitat educativa vol donar suport a la vaga.

La Plataforma per l'Ensenyament Públic ha proposat als centres educatius i a la societat valenciana en general, de 'vestir-se' de groc (color de la campanya de la plataforma que representa l'estat d'atenció i vigilància en què es troba la comunitat educativa davant la política educativa del govern valencià). Així doncs, la plataforma ha animat a penjar en balcons i façanes llençols o pancartes amb fons groc i dur peces de roba de color groc al llarg del dia per fer visible la campanya.

Hi haurà tancaments en alguns instituts, com ara a l'IES la Garrigosa de Meliana i a l'IES Vicent Ferrer de València. A més a més, diverses plataformes comarcals han organitzat concentracions. N'hi haurà a Gandia (la Safor), Alzira (la Ribera), Xàtiva (la Costera) i Torrent (l'Horta). I un altre acte a destacar és el que ha organitzat la plataforma de la Foia de Bunyol, que farà un llibre gegant en què deixar constància dels desitjos per a una educació millor.