Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  05.04.2009  06:00

Avançament editorial: 'Els neons de Sodoma' de Xavier Aliaga

Edicions 3i4 publica aquest llibre guardonat amb el Premi Octubre Andromina de Narrativa

Men?ame
 

A 'Els neons de Sodoma' (3i4) el periodista Xavier Aliaga parodia les novel·les esotèriques i també mostra una realitat rural del País Valencià en decadència. Tot comença amb un misteri: la imatge de Sant Roc desapareix de l’església del poble. Aquest fet produeix un daltabaix al poble: és el detonant perquè els ciutadans de Vila-roglet, on Aliaga ambienta la novel·la, s'enfrontin amb els fantasmes del present i del passat. Llegiu l'inici del llibre.

També hauran d'afrontar les seves pors personatges com el cínic inspector encarregat del cas, una deprimida periodista que cobreix la informació o el vell rector amb problemes d'agnosticisme.

Què més ha fet Xavier Aliaga?

Xavier Aliaga, nascut a Madrid el 1970 i resident a Xàtiva des de la infantesa, és escriptor i periodista. Llicenciat en Filologia Catalana, ha dirigit premsa local, ha fet comunicació política i ha estat guionista de televisió. Actualment col·labora en els mitjans escrits El País, El Punt i Levante. El 2005 va fer el seu debut literari amb la novel·la 'Si no ho dic, rebente' (Moll).