El canal 24/9 de RTVV emet en analògic des d’avui

  • Ocupa l'espai de Punt 2, que només s'emetrà en digital · UGT critica que s'oculti Punt 2 i demana explicacions

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
30.03.2009 - 10:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El canal 24/9 de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) comença avui a emetre en analògic. Fonts de RTVV indicaren que el traspàs analògic de 24/9 permetrà que el nou canal de notícies es pugui veure a tot el territori valencià i que és una aposta per ‘la immediatesa i la proximitat’ amb l’audiència. Aquest canal que ofereix informació d’actualitat durant les vint-i-quatre hores del dia va començar a emetre el 3 de febrer passat en digital.Aquest canvi afecta les emissions de Punt 2, el segon canal de TVV que, a partir d’avui, només emet en digital, ja que el canal 24/9 ocupa ara l’espai analògic de Punt 2. La secció sindical d’UGT a RTVV s’ha mostrat estupefacta amb la decisió i critica que el director general de RTVV, Pedro Garcia, no n’informés durant la seva compareixença a les Corts la setmana passada.

UGT demana que la direcció general de RTVV ‘explique les repercussions econòmiques de la mesura’, ja que, al seu parer, ‘cal suposar que a partir de hui baixa el preu de la publicitat de Punt 2’, la qual cosa, diuen, no poden acceptar.

A més a més, el sindicat sospita que la intenció de la mesura pot ser ‘la de distribuir, encara més, informació afí al partit polític que sustenta el govern de la Generalitat’.

Enllaços
Notícies anteriors a VilaWeb: RTVV estrenarà al febrer un nou canal d’informació (29-1-2009)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any