Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  18.03.2009  06:00

Jordi Hereu i Magdalena Álvarez convenen que els diners de la Sagrera surtin del fons de l'estatut

Però ara cal saber l'opinió de la Generalitat

Men?ame
 

La ministra de Foment espanyola, Magdalena Álvarez, assegurà ahir al batlle de Barcelona, Jordi Hereu, que li semblava bé que els sis-cents milions d'euros que es preveu que costarà l'estació del TGV de la Sagrera (Barcelona) sortissin de la provisió que estableix la disposició addicional tercera de l'estatut. Així ho va explicar Jordi Hereu després d'haver-se reunit amb Álvarez i amb el secretari d'estat d'Infrastructures, Víctor Morlán.

Segons Morlán, d'aquí a pocs dies es reuniran el govern espanyol, la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona, perquè és imprescindible, per a tancar l'acord, que l'executiu català hi consenti. Recordem que el conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, va manifestar fa unes quantes setmanes aquesta nova via per a pagar la Sagrera. En principi, s'havia previst que més de la meitat del cost sortís de la venda dels edificis que es construiran sobre l'estació, però la crisi econòmica actual ha devaluat el preu del sòl.