El Vapor Turull en flames

  • Ahir al vespre va cremar-se l’edifici on haurà d’ubicar-se el futur Museu de Sabadell

VilaWeb
Redacció
12.03.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ahir al vespre va declarar-se un incendi al Vapor Turull, situat al carrer de la Creueta, que va afectar també a alguns dels vehicles que estaven estacionats l’aparcament contigu. Tretze dotacions dels bombers de Sabadell, Castellar, Rubí i Matadepera, dues ambulàncies i agents de la policia municipal i dels mossos d’esquadra es van desplaçar fins al lloc dels fets.

Les flames van afectar de forma important a dos vehicles i parcialment a dos més, en aquest sentit tot i que no es van haver de lamentar víctimes, si que es van produir destrosses materials de diversa consideració. Pel que fa a les causes de l’incendi, el Mossos d’Esquadra han alertat que fins que la policia científica no faci la seva investigació no se’n podran determinar les causes. Tot i això, les primeres informacions, encara per confirmar, indicaven que l’incendi s’hauria originat a la segona planta de l’edifici.

El Vapor Turull és l’immoble que en un futur ha d’acollir el Museu de Sabadell, que aplegarà el Museu d’Història, el Museu d’Art i l’Arxiu Històric de la ciutat. Tot i això, actualment, estava en reserva per l’Ajuntament per dur a terme el nou museu però s’utilitzava com a magatzem.

Avui, els serveis tècnics de l’ajuntament aniran a veure quin és l’estat de l’edifici i quin ha de ser el futur de l’immoble. De la mateixa manera, arquitectes, bombers i policia seguiran treballant a la zona per veure com està l’estructura de l’edifici així com per poder determinar quines van ser les causes de l’origen de les flames.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any