Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  03.03.2009  18:00

Tres músics del país formaran part de la YouTube Symphony Orchestra

Noranta músics d'una trentena de països formaran l'orquestra del portal de vídeos més visitat d'internet

Men?ame
 

Entre els noranta músics escollits per formar part de la YouTube Symphony Orchestra hi ha el mallorquí Víctor de la Rosa, que toca el clarinet (vídeo); David Barreda, que és de Vilafranca i toca la trompa (vídeo); i Robert Silla, que toca el corn anglès i és de Picassent (vídeo). Han superat el procés de selecció que s'ha fet entre tres mil candidats i el 15 d'abril tocaran al Carnegie Hall de Nova York, dirigits per Michael Tilson.

Un jurat especialitzat va seleccionar dos-cents músics d'entre els candidats que es van presentar per tocar al Carnegie Hall i, finalment, els internautes van votar els noranta que han quedat seleccionats. En total, el concurs organitzat per YouTube va aplegar dotze milions de visites d'internautes de dos-cents països. Ara, al canal de YouTube dedicat al concurs, podeu veure i escoltar tots els músics seleccionats, a més dels candidats que ho han intentat i no han resultat afortunats.