Un acte recordarà a Bocairent la figura de Pilar Molina

VilaWeb
Redacció
03.03.2009 - 00:03

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest dissabte 7 de març, a les 19 hores, Bocairent acollirà un acte d’homenatge i record de Pilar Molina Beneyto, investigadora, fotògrafa i documentalista que va faltar el 7 de febrer de l’any passat. Entre les seues obres destaquen ‘Una mirada, dos camins’, sobre l’exili i l’emigració a França, ‘El segle XXI en femení’ en col·laboració amb Ana Aguado,sobre la memòria de les dones, ‘Monleón: un grito pegado en la pared’ sobre l’obra del pintor J. Monleón.Al Centre de la Joventut s’inaugurarà una exposició fotogràfica i es projectarà un vídeo.

Pilar Mlina era col·laboradora assídua de publicacions com Rojo y Negro o Al Margen, on publicà una sèrie d’articles sobre dones anarquistes, tasca a la que va dedicar bona part de les seues energies i en què era una autèntica especialista. Dona llibertària, membre activa del sindicat CGT i de ‘Dones lliures’, també participava en les emissions de Ràdio Klara.

L’acte està organitzat per l’Ajuntament de Bocairent amb la col·laboració de l’Associació Dones i Homes Lliures i per amics i amigues de Pilar Molina.

Enllaços
El Librepensador: Nos ha dejado Pilar Molina

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any