Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  24.02.2009  12:00

Xerrades sobre la crisi a diversos centres cívics de la ciutat

S’emmarquen a la campanya ‘Capitalisme és crisi’ impulsada per l’organització política Endavant

Men?ame
 

El nucli local de l’organització nacional Endavant ha organitzat xerrades sobre la crisi a diversos centres cívics de la ciutat. Es tracta d’una mateixa xerrada de caràcter introductori que aniran rodant pels diversos centres cívics. La primera va tenir lloc ahir a la tarda al Centre Cívic de Torre-Romeu. A més, en el marc d’aquesta mateixa campanya també han editat altres materials relacionats amb la crisi com poden ser una exposició, un llibret informatiu i una pàgina web.

Sota el títol ‘Idees per entendre la crisi i les seves conseqüències’ la resta de xerrades tindran lloc tots els dilluns fins el dia 16 de març als centres cívics de la Creu Alta, Ca N’Oriach i Sant Oleguer, respectivament. Les xerrades consten d’una exposició teòrica a càrrec d’un membre d’Endavant i el posterior debat entorn de la temàtica proposada. A més, en totes les xerrades es pot veure l’exposició que porta el mateix títol de la xerrada i també es poden adquirir els llibrets explicatius editats per la mateixa organització.

Una altra de les iniciatives que han pres per difondre la campanya es tracta de l’obertura de la pàgina web ‘Sabadell en crisi’ on, a banda d’haver-hi penjats tots els materials relacionats amb la campanya (l’exposició i el llibret), també es tracta d’un espai que aglutina diverses informacions i notícies sobre la crisi i sobre les conseqüències que aquesta està tenint a la nostra ciutat o a la comarca.