Vodafone vendrà el segon mòbil amb Android a l’abril

  • L'HTC Magic també tindrà el sistema operatiu de Google

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
17.02.2009 - 19:52

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Vodafone ha anunciat al Mobile World Congress que a l’abril vendria, en exclusiva, l’HTC Magic, el segon mòbil d’HTC amb el sistema operatiu de Google per a mòbils, l’Android. Es tracta d’un telèfon de pantalla tàctil, amb una càmera de 3,2 megapíxels, wi-fi i GPS. No tindrà un teclat complet, com el que sí que té el G1, el primer mòbil amb Android que ja es ven als Estats Units i el Regne Unit i que al març començarà a vendre Telefònica.Com que no té teclat desplegable, és més prim que no el G1 però té les mateixes aplicacions incloses amb Android: tots els serveis de Google, com el Gmail, el Google Maps, el Google Calendar o el Chrome, a més de les que es poden aconseguir a l’Android Market. Segons Patrick Chomet, director de terminals de Vodafone, han parat molta atenció al disseny del telèfon i han anat amb molt de compte per no fer un telèfon per ‘geeks’ i fanàtics de la tecnologia, sinó per a tots els ciutadans. El telèfon valdrà entre 99 i 199 euros.

Nokia inclourà Skype als telèfons Nseries

La companyia de telefonia IP Skype i Nokia també han anunciat a Barcelona un acord per incloure Skype als telèfons Nseries. El primer telèfon amb Skype serà l’N97, que arribarà a les botigues al final de l’any. Amb Skype, els usuaris dels telèfons de Nokia podran triar si truquen amb la xarxa de telefonia mòbil, com sempre, o si es connecten a una xarxa wi-fi per trucar a través d’internet sense pagar a les operadores de telefonia mòbil.

Yahoo! duu les xarxes socials als mòbils

Yahoo! també ha presentat una novetat per als mòbils, es tracta de Yahoo Mobile, una xarxa social a través d’internet pensada per a l’iPhone, els mòbils que facin servir Windows Mobile i els telèfons més avançats de Nokia, Samsung, Blackberry, Sony Ericsson i Motorola que el març es podrà fer servir a Catalunya Nord i a la resta del país funcionarà més endavant. Yahoo Mobile vol convertir-se en ela pàgina d’inici a internet de tots aquests telèfons, recorda la interfície de l’iPhone i duu, amb un sol clic, a serveis com Facebook, Twitter, Yahoo! News o la Wikipedia, entre més. A més, inclou l’aplicació Pulse, amb informació sobre els contactes del propietari del telèfon de diferents xarxes socials.

Enllaços
Mobile World Congress.
Més noticies, a VilaWeb Tecnologia i Ciència.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any