Francesc Antich es reuneix amb representants de bancs i caixes

  • El Govern vol promoure el treball conjunt per donar facilitats a empresaris i ciutadans

VilaWeb
Redacció
07.02.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Francesc Antich es reuneix avui al matí al Consolat amb els representants de les entitats financeres que operen a les Illes. L’objectiu de la reunió és ‘posar en comú i coordinar les mesures que s’han posat en marxa per reactivar l’economia’ i ‘treballar de forma conjunta per donar les màximes facilitats als empresaris i ciutadans de les Illes’. Antich vol implicar la banca contra la crisi i donar la màxima confiança a la societat.Tal com va anunciar Carles Manera, es pretén que les caixes i els bancs ‘facilitin’ l’ampliació de crèdits ateses les ‘dificultats’ que travessen empreses i particulars. D’altra banda, Francesc Antich creu que els bancs i les caixes són conscients del ‘sobreesforç’ que han de fer atesa la situació econòmica actual.

A la reunió, també hi assistiran els consellers Albert Moragues, Carles Manera, Miquel Nadal, Jaume Carbonero, Joana Barceló i Francesca Vives.

Per part de les entitats financeres hi assistiran el director adjunt de Sa Nostra, Pau Dols, el director executiu territorial a les Balears de La Caixa, Robert Leporace; el director general d’expansió i desenvolupament corporatiu de la Banca March, Joan Gili; el director Balears institucions del BBVA, Miguel Antonio Gordo Chicharro; el director territorial del Banci Santander Central Hispano, Santos Sanz; el director general de Caixa Colonya, Biel Bauzà; el director regional a les Balears de la CAM, Gabriel Sagristà; el director general del Banc de Crèdit Balear, Alfonso Ruspira; el director del centre d’empreses de Banesto, José Luís Lambea; el director a Balears de Caja Madrid, Joan Carbonell; el director comercial de Bancaja, Enrique Aguilella; i el director general de Caixa Rural Balears, Antoni de Parellada.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any