Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  29.01.2009  13:21

El consell de govern de la Universitat de València suspèn una reunió extraordinària per una protesta d'estudiants

Hi havia d'aprovar els nous plans d'estudi en el marc de Bolonya

Men?ame
 

Entre vint i trenta estudiants han interromput aquest matí la sessió extraordinària del consell de govern de la Universitat de València (UV). S'hi havien d'aprovar els nous plans d'estudi d'una vintena de titulacions, entre les quals biologia, geografia i història, filosofia, magisteri i periodisme, per adaptar-les a l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES). Els estudiants que protestaven han demanat de reunir-se, però la sessió s'ha suspès.

L'Assemblea d'Estudiants havia convocat la comunitat estudiantil de la UV a aplegar-se, a les 9 del matí, a la porta de l'edifici de Rectorat, a l'avinguda de Blasco Ibáñez. Un grup d'entre vint i trenta estudiants ha impedit que la reunió es fes, segons que era previst, a la Sala de Juntes. Els responsables acadèmics han decidit de traslladar la reunió a una altra sala. Els estudiants hi han entrat, s'hi han assegut al terra i han demanat de participar-hi. Durant la protesta s'han pogut escoltar crits com ara 'No a Bolonya', 'Rector dimissió' o 'Sense referèndum no hi ha pla d'estudis'. Segons que ha dit un dels membres de l'Assemblea d'Estudiants, demanen de debatre l'aplicació del conegut com a procés de Bolonya i acordar 'el que vulgui la majoria de la comunitat universitària'.